IDA TO GO

IDA TO GO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 331 beoordelingen
20 jan 2022 om 14:55 Heerlijk en op de afgesproken tijd. Top
18 jan 2022 om 10:30 I have tried out some different things this time but for the surprise of no one it was all delicious. Delivery time was up to what was informed.
15 jan 2022 om 19:45 Zag er goed verzorgt uit en netjes verpakt en al het warme eten was nog nog tegen heet aan dat het afgeleverd werd. Kwalitatief goed eten. Echt een aanrader.
13 jan 2022 om 6:59 Het eten was lekker, ik had iets meer verwacht voor ruim €60 en na alle positieve reviews. De sushi waar avocado bovenop hoort te liggen miste bij 5 stukken de avocado. Had wat meer gember bij gemogen (had ik er gelukkig zelf bij gekocht).
11 jan 2022 om 22:41 We are very sorry we accidentally gave the wrong address but the delivery guy was very patient and friendly. The sushi was fantastic. Superb experience and thank you!
3 jan 2022 om 3:21 Altijd super!
1 jan 2022 om 21:48 Top en lekker
31 dec 2021 om 21:28 Erg lekker en snel bezorgd
31 dec 2021 om 21:02 Suuuper lekker
30 dec 2021 om 19:25 Het was mega lekker!! Ik had zo’n trek in sushi en toen was het er zo snel al. Echt top!
27 dec 2021 om 21:18 Sushi was lekker maar we hadden heel andere dingen dan we hadden besteld. Erg jammer.
26 dec 2021 om 21:45 Heerlijk!