IDA TO GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 580 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IDA to go. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 9:07 Ze zijn mijn cola vergeten
12 feb 2024 om 22:18 Super lekker zoals altijd
12 feb 2024 om 15:46 Bezorging was netjes op de aangevraagde tijd. Warme maaltijden waren koud en de sushi erg smakeloos. Niet wat ik gewend ben van IDA
10 feb 2024 om 13:29 Was op tijd geleverd op een vrijdag avond en het was vers, alleen zaten er geen sticks, soy sauce, wasabi of gember bij, heel jammer, vandaag maar eigen soy sauce besteld en dan eet ik de sushi later.
4 feb 2024 om 20:19 Super lekker. Verkeerde bestelling meegegeven kwam er thuis pas achter. Toch nog de juiste bestelling thuisbezorgd gekregen. Super service!!!!
29 jan 2024 om 18:42 Eten was lekker bezorgingen duurde veel langer dan vooraf aangegeven! Als ik dit wist had d ik niet besteld :(
26 jan 2024 om 8:10 Lekker, maar de tonijn vond ik niet van super kwaliteit. Zalm was wel goed.
25 jan 2024 om 20:12 Eten was heerlijk. En bezorging was snel deze keer
21 jan 2024 om 21:51 Sushi was goed en iets later dan de opgegeven tijd maar op zondag kun je dat verwachten. Ga zeker weer bestellen.
15 jan 2024 om 20:56 Eten was heerlijk, alleen bezorging duurde extreem duren en ze zijn heel duur geworden, jammer. Bestellen doen we nu toch een stuk minder vaak.
13 jan 2024 om 21:55 Ondanks etenstijd toch op tijd en vers, altijd lekker maar blijft duur, ga/bestel tegenwoordig nog maar 2-4x per jaar sinds ze zo duur zijn geworden.
13 jan 2024 om 11:02 Snel geleverd en erg lekker. Een aanrader!