IDA TO GO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 608 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IDA to go. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 22:06 Super lekker gegeten en vriendelijke bezorger
22 mei 2024 om 19:20 Snelle levering ,en lekker
18 mei 2024 om 19:45 De Salmon poke bowl is best in town.
12 mei 2024 om 21:10 Sushi en poke bowls van Ida to Go zijn het wachten waard. Het beste Sushi restaurant van Almere.
11 mei 2024 om 20:23 On time and fresh :)
27 apr 2024 om 12:57 Lekker en op tijd, blijft beetje duur, maar je krijgt wel 6 goed gevulde pieces per maki set, niet 3 of 4 zoals bij sommige restaurants.
26 apr 2024 om 20:49 goed eten.
7 apr 2024 om 20:21 Leuk stelselmatig je porties kleiner maken. Tiger Maki is een stuk kleiner... vult het ook kleiner geworden plateautje nu ook al niet meer. Salade lijkt wel de helft minder (iig missen hier de tomaten appelpartjes nu ook al). Ebi furai is ZONDER SAUS
5 apr 2024 om 2:58 Was wel lekker, heb wel eens beter gegeten. Bezorging ging top.
4 apr 2024 om 10:47 Het was weer heerlijk. Bezorger had er volgens mij weinig zin in. Heb je toch 15% fooi gegeven (5€) anders kappen we daar voortaan ook maar mee
1 apr 2024 om 23:01 Ik ben altijd zeer tevreden. Nu kwam het later.kan gebeuren. Maar de mini loempia's waren koud,jammer De tonijn salade was op zich weer heerlijk,maar de tonijn moest je wel zoeken.jammer
1 apr 2024 om 7:47 Kung Pao beef was very oily and completely tasteless. The so-called fried rice bears no resemblance to fried rice and was also tasteless.